Interview med Psykoterapeut Dorthe Iversen om brugen af List Copenhagen Puder

 

Vi havde fornøjelsen af at tale med psykoterapeut Dorthe Iversen om hendes erfaringer med brugen af puder fra List Copenhagen i hendes praksis. Her er nogle af de spørgsmål, vi stillede, og hendes svar:

Spørgsmål: Hvordan bruger du dine puder fra List Copenhagen? "Dorthe Iversen delte, at puderne er en integreret del af hendes terapilokale. Hun forklarede sine klienter, hvorfor puderne er til stede, og opfordrer dem til at bruge dem som en del af deres terapioplevelse."

Spørgsmål: Har dine klienter glæde af at anvende puderne? "Dorthe bemærkede, at hendes klienter får glæde af puderne på flere måder. De bruges til grænsesætning, grounding og at forbinde sig med deres indre barn. Klienterne oplever puderne som en støtte, når de sidder i stolen, og som et værktøj til at fordybe sig i deres åndedræt og krop."

Spørgsmål: Hvordan bruger dine klienter puderne? "En af Dorthes klienter har købt puderne til brug derhjemme under meditation. I terapilokalet anvendes de til at sidde på, kramme eller for at forbinde sig med deres indre barn."

Spørgsmål: Hvad fik dig til at købe puderne fra List Copenhagen? "Dorthe fortalte, at hun blev tiltrukket af puderne på grund af deres kvalitet og anderledes design. Hun værdsætter også, at puderne er produceret i Danmark."

Spørgsmål: Hvorfra har du hørt om List Copenhagen? "Dorthe opdagede List Copenhagen via Instagram og gennem teamet bag List Copenhagen som hun kender."

Spørgsmål: Ville du anbefale List Copenhagen til andre? "Dorthe var tydeligt begejstret og svarede klart ja. Hun anbefaler gerne List Copenhagen til andre og har allerede gjort det."

Det var en fornøjelse at tale med Dorthe Iversen og høre om hendes positive erfaringer med List Copenhagen puderne. Tak til Dorthe Iversen 

Du kan finde Dorthe Iversen på www.nyhavns-psykoterapi.dk

 

Back to blog