List Copenhagen

afslapning i sofa med yogapuder ogList er et dansk designbrand, som tilstræber at skabe unikke livsstilsprodukter til krop og sind. Vores ønske er at produkterne inspirer dine sanser til brug for mindful living. 
Puderne er multifunktionelle, og kan anvendes som støtte til flere yoga- og meditations øvelser, til sofaen samt til hjemmekontoret. Puderne er af høj kvalitet og med fokus på lang levetid. De er udformet med største omhu og sans for detaljen. 
yoga paa strand
Med fokus på kvalitet og holdbarhed, er vores puder det perfekte tilbehør til alle, der ønsker at forbedre deres yoga-, meditations- eller udstræknings-rutine. Vores ønske er at du opnår optimal støtte til at forbedre dine sidde/ligge stillinger. Det er samtidigt vores ønske, at du ikke pakker puderne/bolsterne væk efter endt træning, men bruger dem i sofaen eller på kontoret. Her vil du opnå behagelig og naturlig hjælp til at gøre dine stillinger mere optimale. 
Vores puder er designet & syet i Danmark. De indeholder Europæiske økologiske boghvedeskaller.
Alle vores produkter er navngivet efter islandske hestenavne - List betyder kunst - Saga betyder eventyr - Hera betyder gudinde - Muni står for sind/tanke - Gæfa står for lykke/held - Kula betyder kold vind - Gola betyder brise - Vina betyder veninde - Vala betyder spåkone. 
Boghvedeskaller:
Boghvedepuder – også kendt som sobakawa – stammer fra Japan, men i dag bruges de over hele kloden. Vores puder & bolsters er fyldt med Europæiske boghvedeskaller, de hårde ydre dele af boghvedefrø. Skallerne føles faste, men de er små og vil tilpasse sig til kroppen & din sidestilling.
De bedste boghvedepuder giver mange fordele. For det første er de fuldt justerbare. Du kan tilføje eller fjerne skaller fra interiøret for at ændre, hvor høj og støttende puden føles.
En anden fordel er at de skaber fremragende temperaturregulering. Ligesom skallerne fremmer en stabil luftstrøm i hele pudens kerne.
Skallerne er meget holdbare. Hvis du skulle ønske at udskifte skallerne kan man købe ekstra skaller i løs vægt. Skallerne i løs vægt, kan også bruges hvis puderne skal efterfyldes.